top of page
Zoeken
  • info

Van de nood een deugd maken...

2021, nog altijd varen we op de golven van de Covid-pandemie. Velen bedrijven bewegen hemel en aarde om haar personeel bijgeschoold te houden. En veelal kunnen we blijven trainen.


Maar soms, hoewel alle inspanningen vanuit de preventiedienst is het soms gewoon praktisch niet haalbaar. En als we toch zouden organiseren zouden we compromissen moeten sluiten in de inhoudelijke invulling van de training. Dan kiezen we graag én in samenspraak om de opleiding te verplaatsen naar 2022. Graag ben ik mee dan flexibel omdat de kwaliteit van begeleiden en opleiden altijd zal primeren.


Voor deze klant schuiven we door naar voorjaar 2022. Als we om het leed te verzachten naar het personeel hierover berichten, kleden we dat wat aan en maken we van de gelegenheid gebruik om een aantal zaken (van de vorige training) opnieuw mee te geven.


Van de nood een deugd maken ... past dan ook wel als titel voor deze blog.

Blij met de samenwerking en de gezamenlijke keuze om uit te stellen.

Ik kijk uit naar de training van volgend jaar!






62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Congres navorming - je kan er een (on)bekende tegenkomen

De navorming van het PVI, zo zijn we er vroeger mee gestart. Dat ze nu onder de vleugels van AP zitten maakt geen verschil in de benadering van het congres. Graag draag ik mijn steentje bij in 2 sessi

bottom of page