top of page
Zoeken
  • info

Steek hem in een labyrint, ...

Hotel intrekken, oa. nooduitgangen checken...


Laatste dag vakantie en als eindpunt van de vakantie deelnemen aan een tocht door een labyrint... wel, daar krijg ik een beklemmend gevoel van...Maar gelukkig is er aan mij gedacht...


...wel benieuwd naar de vlotte evacuatietijd die behaald moet kunnen worden :).Soit, de kleine vakantieperiode heeft mijn batterijen opgeladen, ik ga ze opnieuw kunnen belasten. Bedankt vakantie, ready voor 2021-deel 2!32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Congres navorming - je kan er een (on)bekende tegenkomen

De navorming van het PVI, zo zijn we er vroeger mee gestart. Dat ze nu onder de vleugels van AP zitten maakt geen verschil in de benadering van het congres. Graag draag ik mijn steentje bij in 2 sessi

Comments


bottom of page