top of page
Zoeken
  • info

ik kreeg zelfs, met wat verbeelding, een knipoog

Dank aan de mensen die ervoor gezorgd hebben dat ik vandaag de weg naar de klant kon nemen. Ik beschouw het absoluut niet als een evidente dat dit in orde was. Dankbaar en beseffende dat ook deze mensen aangestuurd kunnen worden op basis van een vooraf bedacht plan... klinkt idd hetzelfde als hetzelfde we voorbereiden bij de bedrijven (noodplanning dus). Zo zie je maar dat onze wegen altijd ergens kruisen.


En wat betreft die knipoog... met wat verbeelding zie ik toch een knipoog van mijn trouw werkpaard....
29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Congres navorming - je kan er een (on)bekende tegenkomen

De navorming van het PVI, zo zijn we er vroeger mee gestart. Dat ze nu onder de vleugels van AP zitten maakt geen verschil in de benadering van het congres. Graag draag ik mijn steentje bij in 2 sessi

Comentários


bottom of page