top of page
Zoeken
  • info

De schade is toch verzekerd...

Starten met 'de beste wensen voor 2021"? Uiteraard! Dus bij deze en van harte aan iedereen. Laat ons er een fijn jaar van proberen maken.


Ook al was het fysiek lesgeven de laatste maanden niet meer mogelijk, is er niet stilgezeten In de opmaak van risicoanalyses, brandpreventiedossiers, procedures, interne noodplannen.

Samen trekken we aan die kar om op de eerste plaats brand en andere incidenten te voorkomen. Als hulpverlener zie ik vaak ook de impact van incidenten en dat is niet weinig. En schade mag dan een te verzekeren 'zaak' zijn, daarom is de impact niet minder groot. Niet op zijn minst op de mensen die ergens betrokken waren in de bestrijding van het incident.


Daarom ook wil ik in 2021 samen met jullie wil verder werken aan de zelfredzaamheid van jouw mensen die rechtstreeks getuige of een taak te vervullen hebben in het bestrijding van een incident. Het toeval :) wil dat we volgende week weer heel wat bedrijfsopleidingen fysiek kunnen opstarten. Covidproof? Uiteraard!


2021, we zijn er klaar voor.

ps: er zijn wat nieuwe materialen geleverd voor de bedrijfsopleidingen. De officiële 'unboxing-foto's" komen eraan!






D

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Congres navorming - je kan er een (on)bekende tegenkomen

De navorming van het PVI, zo zijn we er vroeger mee gestart. Dat ze nu onder de vleugels van AP zitten maakt geen verschil in de benadering van het congres. Graag draag ik mijn steentje bij in 2 sessi

bottom of page